Wie zijn wij?

Over ons

Bij alles wat wij doen, laten we ons leiden door de volgende kernwaarden: Kracht, passie, leiderschap en verbinden. Wij hebben ontdekt dat onze kernwaarden als een rode draad door ons werk loopt.

Verbinding

Verbinding is nodig om ontwikkeling te realiseren en waarde toe te voegen.

Kracht

Wij geloven in eigen kracht. Hoe meer je je eigen kracht ontwikkelt en daaruit handelt, hoe meer je zult bereiken in je leven.

Passie

Mensen die werk doen waar ze passie voor voelen, zijn goed in en gelukkig met hun baan.

Leiderschap

Door leiderschap te nemen, je kwaliteiten en talenten volledig te gebruiken, kunnen doelen gerealiseerd worden.

Onze missie

Onze missie is mensen in staat stellen om volwaardig mee te doen in onze maatschappij.

Wij vinden dat ieder individu een eerlijke kans verdient om zich te ontplooien. Niet iedereen kan dit zelfstandig en daarom zorgen wij ervoor dat de deelnemers met de juiste aandacht, ondersteuning en instelling, zijn of haar maximale potentie kan ontwikkelen. Wij staan er voor om onze deelnemers weer te verbinden met hun kracht, talent en drijfveren en dit vervolgens te vertalen naar werk waar ze gelukkig van worden en voldoening uit halen.

Onze visie

In de visie van Force2 is begeleiden en ondersteunen van mensen de basis. Onze trajecten zijn er op gericht om onze deelnemers zoveel mogelijk in staat te stellen om zelf vorm te geven aan hun leven en met name aan hun loopbaan. Samen met gemeenten, UWV en werkgevers bundelen wij onze krachten om mensen een eerlijke kans te bieden om deel te nemen aan onze maatschappij.


Onze Samenwerkingen

Onze belangrijkste partners zijn werkgevers in de regio: ondernemers, overheidsinstellingen, zorg- en onderwijsinstellingen.